Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Update:

Gemeente Velsen vervangt de beschoeiing bij “de Koe”/Langesloot in Velserbroek. De beschoeiing wordt vervangen tot de brug bij de Watermunt en zal aan beide kanten vervangen worden. De werkzaamheden bij “de Koe”/Langesloot zullen ongeveer tot eind januari duren. Hierna wordt ook de beschoeiing bij het water van de Maan Bastion vervangen worden. Een aardige klus dus dit zal ook een paar weken gaan duren.

Het wordt in elk geval erg mooi en de beschoeiing was ook wel aan vervanging toe. Goed dat de gemeente Velsen dit onderhoud netjes uitvoert.


Beste leden,

Wij hebben gezien dat de gemeente werkzaamheden zijn gestart om de beschoeiing bij het water “de Koe” te vervangen. Helaas zijn wij hier niet van op de hoogte gesteld dus wij weten nog niet exact of de hele beschoeiing vervangen gaat worden richting langesloot. Het is wel een goede zaak dat de beschoeiing vervangen wordt tegen het afkalven van de waterkanten.

Wij hebben de gemeente gevraagd om ons te informeren over de werkzaamheden. Zodra wij hier meer informatie over hebben dan melden we dit direct.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *