Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Per abuis heeft het verslag van onze eerste karperviswedstrijd nooit online gestaan.
Onder het mom van Beter laat dan nooit hierbij het verslag van deze wedstrijd.

De eerste wedstrijd van het jaar zit er weer op en het was weer spectaculair!

Alle deelnemers waren in de afgelopen week geïnformeerd dat de beoogde locatie aan het Maanbastion geen doorgang kon vinden om dat er in deze plas bagger werkzaamheden uitgevoerd werden en het niet echt uitnodigde om daar eens een club vissers neer te zetten.
Daarom werd besloten om alle deelnemers via de mail op de hoogt te brengen dat de wedstrijd gehouden zou worden aan de Ven dit is een onderdeel van Spaarnwoude. Er waren  12 deelnemers op de inschrijflijst maar slechts 9 verschenen aan de Ven de 3 afvallers hadden zich wel netjes op tijd afgemeld.

De eerste dag van Mei de dag na Koninginnedag slecht weer de afgelopen week was het bijzonder mooi weer geweest maar dit was ons nu niet gegund maar ja vissers weten dat zoiets kan gebeuren dus om 07.00 uur beginnen  maar.

Ik had naast Leen Noordzij een plek gekozen voeren uitzetten en laat maar komen die grote jongens.Leen had een vriend meegenomen die de registratie van de gevangen vis zou coördineren om uiteindelijk vast te kunnen stellen wie de winnaar van deze vissessie zou worden.Het eerste uur niets te beleven en Leen en ikzelf zochten elkaar steeds meer op voor een praatje nou dat doe je niet als je volop klus hebt.

Onze teller Wout kwam weer eens langs wij vroegen hem zijn er al meldingen van vangsten blank, blank en nog eens blank. Er werd opeens gefloten vanaf de achterzijde van de plas iemand had beet maar voordat onze Wout ter plekke was had onze collega visser een zogenaamde losser. Dit was uiteindelijk het enige wapenfeit van de hele morgen geen vangst dus ook geen prijzen uit te delen deze zullen bij de volgende sessie in September weer beschikbaar zijn.

Al met al een teleurstellende opbrengst dit kan beter zou onze nationale schaatscoach hebben gezegd.Toch wil ik alle deelnemers, en hulptroepen bedanken voor hun sportieve bijdrage de volgende keer beter.
Wij hopen dat alle deelnemers zich weer melden.

Als klap op de vuurpijl ben ik elders in het Spaarnwoude nog een paar uurtjes door gaan vissen en bracht toch noch 3 leuke karpertjes op de kant deze hebben mijn visdag toch tot een goed eind gebracht alleen hier was geen prijs te verdienen, nou ja .

Groeten van de Goudvis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *