Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Op deze pagina hebben we een opsomming gemaakt van leuke en handige apps voor je Mobiele telefoon speciaal voor de Sportvisser.

Deze apps zijn voor een Android OS en zijn te downloaden in de Android Market, voor de Iphone zullen er wel gelijke apps beschikbaar zijn. Helaas zijn wij niet in het bezit van een Iphone om deze applicaties te testen.
Als er tips zijn of vissers die apps op een Iphone of Android hebben die handig zijn mail dit dan naar info@hsvvelsn.nl en wij zetten de apps erbij.

Let wel op! voor deze apps heb je wel een internetverbinding nodig en dit kan zonder een goede internetabonnement extra kosten met zich mee brengen.

(bij de meeste apps zal een qr code weergegeven worden, hiermee kun je snel de applicatie op je mobiele telefoon downloaden, lees hier meer over hoe je de qr code moet gebruiken)

  Vangsten Met deze app kun je je vangsten direct registeren met foto op de site vangstenregistratie.nl. Tevens kunnen je vangsten met je vismaten worden uitgewisseld via social media. En het is GRATIS. Meldt je aan op de site van www.vangstenregistratie.nl en download de app.
Meer informatie is te vinden op www.vangsteninjebroekzak.nl
  Vissengids Met de Vissengids App kun je op je mobiel alle Nederlandse zoetwater- en zeevissen bekijken; in totaal zo’n 170 stuks. Via diverse handige zoekopties vind je er naast mooie foto’s ook alles over herkenning, leefwijze, voedsel, gesloten tijden, hengelrecords, afmetingen en nog veel meer.
  Google-maps Staat op de meeste telefoons standaard geinstalleerd. Hiermee kun je je huidige locatie bepalen, navigeren, of in de buurt zoeken naar bijvoorbeeld de dichtsbijzijnde snacbar.
  Buienalarm Deze applicatie geeft je een waarschuwing als er een bui aankomt op de locatie waar je op dat moment bent. Deze app is ook als widget te gebruiken. Klik op de link buienalarm voor meer informatie.
  Het weer Op de hoogte blijven van het weerbericht en de voorspellingen. Deze app is ook als widget te gebruiken. klik op de link Het weer om de QR code te bekijken of zoek in de Android market naar Het Weer en download de app van de uitgever Jupe Software.
  My Tracks Een handig programma waarmee je je Route kunt vastleggen in bijvoorbeeld Googlemaps.
  Alarmlijn Deze QR code voegt automatisch de alarmlijn van hsvvelsen aan uw contacten toe.
  WWP Word Wide Predetor App,De roofvis app met foto’s filmpjes en praktijk tips (te vinden in de Appstore)

{jcomments on}

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *