Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Vandaag hebben enkele bestuursleden een ontmoeting gehad met de Dhr.L. v. Malsen, Boa van Sportvisserij MidWest Nederland, die vanaf nu mede de wateren van HS Velsen gaat controleren.

Dit is een nieuwe werkplek voor deze Boa omdat de vorige dienstdoende Boa een baan bij het Spaarnwoude gebied is aangegaan. Het is gebleken dat bewaken noodzakelijk is voor onze vissport en dat controle en bewaking zeer gewenst is opdat stropen en bijvoorbeeld vissen zonder de juiste papieren geen recht doen aan de leden van onze vereniging. Ook wordt toezicht gehouden of er mogelijk geen vuil of andere zaken zoals vernieling aan eigendommen van derden plaats vinden.

Het is niet mogelijk voor de Gemeente Velsen om deze controlewerkzaamheden uit te laten voeren hetgeen eigenlijk wel zou moeten want er bestaat immers een handhaving wet. Echter is er te weinig politie en of Boa’s mede door gebrek aan geld.

Wij zijn blij met de aanstelling van de nieuwe Boa en zijn van plan nauw met hem samen te werken. Ook zullen wij proberen het netwerk van gemeentelijke Boa’s, politie en nieuwe Boa aan elkaar voor te stellen zodat er hopelijk minder overtredingen in ons mooie water plaats zullen vinden.

Als laatste is dit bericht aan onze vissers, meldt aan je medevissers dat er meer gecontroleerd gaat worden en blijf vooral melding maken als u onverhoopt kwalijke activiteiten opmerkt. De telefoonnummers kunt u op de site van de HSV Velsen vinden sla deze zoveel mogelijk op in uw telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *