Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Onze bekende vissers die al vele malen te zien waren op onze site met zowel snoek als karper hadden het nu diep in Frankrijk gemunt op de karper. Heel goed voorbereid gingen ze volgens plan diep het buitenland in. Het eerste gebied met visstekken was meer dan 1000 kilometer van huis, gelukkig zou hun missie uiteindelijk zeer succesvol uitvallen.

De mannen hebben naast goed hengelmateriaal ook nog een goede voerboot voorhanden en als klap op de vuurpijl een nieuw speeltje namelijk: de Drone. Deze wordt opgelaten boven het te bevissen gebied en meldt dan naar de vissers waar de vis zich ophoudt. Daar wordt dan een voercampagne uitgevoerd en zodra het voer ligt dan worden pas de lijnen met boilies gedropt.

Aan de foto’s te zien alleen maar beren van karpers maar ook de bijvangsten zijn imposant zoals meervallen, graskarper en zelfs een barbeel werd binnen gehengeld. Na een week zijn de mannen het hoger op gaan zoeken, te denken aan ongeveer 500 kilometer van huis.

Daar werden dan de resterende hoeveelheid boilies opgevist tot de laatste bol! Bijna twee weken van huis geweest. Moe maar zeer voldaan! Hun lichaamsgewicht was door alle inspanningen en onregelmatig slapen best wat teruggelopen, maar hier kunnen zij nog lang op teren! Gelukkig hebben wij de foto’s gekregen en mogen wij deze publiceren. Maurice en Nick bedankt voor het ter beschikking stellen van jullie beeldmateriaal.

Zie hieronder alle foto’s van de zeer mooie vangsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *