Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Aanvang 08:30 en starten om 08:45

Update 11-10-2022:

Totaal gaan we met 19 jeugdvissers aan de viswedstrijd beginnen. Wat een leuke opkomst, dat leek in eerste instantie niet te gaan lukken. Het weer slaat iets om met wat hardere wind en mogelijk een beetje regen. Kleed je dus lekker warm aan. Of dat goed of slecht is voor de vangst? Dat zullen we maar moeten zien. In elk geval is de windrichting zuid/west tot zuid en hebben we de wind schuin in de rug of volledig in de rug. We zien jullie zaterdag langs de waterkant in de Santpoortse Dreef.


Update 6-10-2022:

Laatste inschrijvingen komen nog binnen. We zitten nu op 17 aanmeldingen en de jongste is 5 jaar. Het weerbericht ziet er al ietsje positiever uit. Wij hebben een inspectie gedaan bij de vijver en langs de kant langs het fietspad kunnen we prima vissen. We zullen ook niet veel last hebben van waterplanten dus kortom dat moet een top dag worden!.


Ben je er al klaar voor? Nog even en dan kunnen we starten met de viswedstrijd. Op deze pagina laten we het laatste nieuws zien rondom de wedstrijd. Dus kom af en toe even een kijkje nemen voor wat updates.

Er zijn tot nu toe 14 aanmeldingen. De jongste deelnemer is 6 jaar en de oudste is 12 jaar. We hebben daarom gekozen om met één leeftijdsgroep de wedstrijd te vissen. Het lange termijnweerbericht voorspelt nu regen maar het kan nog alle kanten op, we houden het scherp in de gaten.

Wat zwemt er allemaal in de Santpoortse Dreef? Diverse vissen zoals Karper, Graskarper, Snoek, Zeelt, Baars en Witvis. We vissen met de wedstrijd om aantallen en niet om de grootst gevangen vis, pas daar dus je taktiek op aan! Wij vissen meestal met een vaste hengel en een witvistuigje, immers je wint met 3 kleine vissen ten opzichte van 1 grote karper! Wellicht kijk je ook regelmatig op Youtube naar tips en truuks? Heb je deze al gezien ? van de wereldkampioene Anja Kamphuis? Wellicht leveren de tips nog een extra visje op tijdens de wedstrijd.

Vroeger werd er altijd tijdens het dorpsfeest Santpoort een jeugdviswedstrijd gehouden. Je kunt nog diverse foto’s in ons album vinden. Helaas vanwege een sterk teruglopende animo voor de wedstrijd is er besloten de wedstrijden tijdens het dorpsfeest Santpoort te stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *