Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen


Weer melding overlast nachtvissen!!!

 

 

 

Er zijn HELAAS weer meldingen van overlast binnen gekomen bij de gemeente Velsen. De melder heeft zich wederom niet bekend gemaakt en het wordt dan lastig om te controleren welke personen er aangesproken moeten worden.

De melding betreft camping activiteiten in plantsoenen die aan het water liggen. Schroeiplekken verraden dat er wordt gebarbecued en dat er rommel wordt achter gelaten. Wij sturen nu aan op een scherpe controle en deze zullen niet dralen om over te gaan tot bekeuren indien nodig. Het ergste is dat wij als hengelsport liefhebbers mogelijk moeten stoppen met nachtvissen omdat er mensen zijn die niet begrijpen dat het hier om vissen gaat en dat doe je dan in een rustige atmosfeer en maakt er geen tuinfeest van!!

Indien de gemeente nog meer klachten ontvangt dan zal het klaar zijn met onze nacht vergunning! Wij hebben ons al een half jaar sterk gemaakt om überhaupt te mogen nachtvissen en als het uit onze handen geslagen wordt heeft u dat te danken aan de zogenaamde (sportvissers). Gebruikt allen uw gezond verstand bij het uitvoeren van uw hobby. Spreek zo nodig mensen aan of bel met 0900-8844 van de lokale politie.

Wij hebben met z’n allen een verantwoordelijkheid. Wij zijn immers allemaal burgers en laten wij andere burgers niet tot last zijn.

Uw bestuur HSV Velsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *