Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Recent heb ik besloten om, na een kort termijn, terug te treden uit het bestuur van HSV Velsen. Ik heb dit kenbaar gemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering op 22 oktober 2018 in IJmuiden.

Bij deze wil ik de bestuur- en commissieleden bedanken voor hun inzet in de afgelopen periode. Ik heb veel respect gekregen voor hun enthousiasme om HSV Velsen te besturen en de belangen van de visgronden te beheren. Dit alles met als doel om de sportvisser te kunnen laten genieten van de wateren in onze gemeente.

Ik wens HSV Velsen veel succes voor de toekomst en alle leden een goede vangst.

Met vriendelijke groet,

Lucas Achterbosch

Het bestuur van HSV Velsen bedankt Lucas Achterbosch voor zijn inzet afgelopen periode voor onze vereniging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *