Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

 

 

Met dank aan feest/wedstrijd commissie van de harddraverij die ook dit jaar weer het jeugdvissen hebben opgenomen in het feestprogramma van de Santpoorste feestweek van 4 Augustus 2012.

 

De jeugd heeft ook nu weer laten zien dat zij terecht opgenomen zijn in het feestprogramma. 28 jonge vissertjes melden zich onder begeleiding van ouders en soms ook nog grootouders voor het gevecht om de bekers. Het was prachtig visweer zodat de toeschouwers er eens lekker voor konden gaan zitten en hun favorieten konden aanmoedigen en genieten van het zonnetje.

Twee leeftijds groepen gingen om 09.00 uur van start om gedurende 2 uur uit te maken wie dit jaar als beste uit de bus zou komen voor goud, zilver en brons.
De oudste groep bestond uit 11 deelnemrs tussen de 11 en 15 jaar. Zij hebben  gezamelijk 221 vissen binnen de 2 uur op de teller gebracht.

De jongste groep bestond uit 17 deelnemers tussen de 6 en 10 jaar. Zij hebben 60 vissen binnen de de toegestane tijd op de kant gebracht wat een gezamelijke opbrengst was van 281 vissen.  Een record denken wij.

Achter elke groep vissertjes  stond een aantal medewerkers van de hengelsortvereniging Velsen om de gevangen vis in kaart te brengen op de deelnemerslijsten. In de tussentijd zagen zij ook nog eens kans om de jonge vissers tussen de bedrijven door van drinken en ijsjes te voorzien hetgeen altijd zeer op prijs wordt gesteld.
De controle commissie heeft vastgesteld 10 delelnemers helaas geen visje heeft kunnen vangen.

Leeftijd 11 t/m 15 jaar.

1e  met 94 vissen, Max v Sloten
2e  met 76 vissen, Dennis Zuiderduin
3e  met 21 vissen, Bas v d Vooren

Leeftijd 6 t/m 10jaar.

1e met 28 vissen, Donny v d  Kuil
2e met 14 vissen, Cas Kamphuis
3e met 9 vissen, Tess Kamphuis 

 

 

De overige foto’s staan in ons foto album. Klik hier om te openen.

Als laatse willen wij de Hr Aarts bedanken voor zijn geweldige inzet. Hij heeft het al jaren mogelijk gemaakt dat de jeugd in actie kan komen bij diverse activiteiten.
Groet Han, Mark, Frank, Leen en Chris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *