Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

De vissteiger bij de Koe “Lange sloot” Velserbroek is al enige tijd afgesloten maar zal binnenkort weer toegankelijk zijn. Wij waren verast door de afsluiting van de vissteiger en hebben hierover contact gezocht. Er wordt druk gebouwd aan een nieuwe lunchroom bij de Koe en die grenst aan de vissteiger en uiteraard moet dit dan worden afgezet om gevaarlijke situaties te voorkomen.

In de nieuwe situatie blijft de vissteiger voor iedereen toegankelijk! En wat natuurlijk heel handig is, als je trek krijgt tijdens het vissen kun je lekker even iets halen zonder je hengels uit het oog te verliezen. Wij wensen de eigenaren veel success met hun lunchroom en we hopen dat veel vissers hier profijt van zullen maken door een lekkere lunch te nemen tijdens het vissen.

One Response to Vissteiger de Koe met lunchroom

  • Aan alle vissers dit is een win, win situatie gehandicapte vissers kunnen met eventuele begeleiders zoal gezegd gebruik maken van de steiger en indien nodig een versnapering nemen , mogelijk ook handig het aanwezig zijn van toiletgroep . Voor de ondernemer mogelijk extra klandizie als de plek eenmaal gevonden is door het publiek zal het dus win , win zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *