Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Bron: SportvisserijNederland

Vanaf volgend jaar valt Hét VISblad niet twaalf, maar tien keer op de mat. De sterk gestegen productiekosten zijn hiervan de oorzaak. Ter compensatie staan daar twee extra dikke nummers tegenover. 

Alles wordt op dit moment duurder, dus ook het produceren van een magazine kost aanzienlijk meer geld. Zo zijn de kosten voor onder meer papier, energie en transport sterk gestegen.  

De stijging is zelfs dusdanig groot dat de exploitatie van Hét VISblad in de huidige opzet niet meer sluitend kan worden gemaakt. In plaats van daarom het abonnementstarief te verhogen, is ervoor gekozen om enkele nummers tegelijk uit te brengen.  

Deze gecombineerde nummers (februari/maart en november/december) verschijnen in de winterperiode en zijn extra dik. Dit betekent dat Hét VISblad in 2023 tien keer verschijnt en er afwisselend vier tot zes weken tussen de verschijningsdata zit. Het is spijtig dat we door de omstandigheden genoodzaakt zijn om deze stap te nemen, maar we willen de drempel voor sportvissers om een abonnement af te sluiten laag houden.  

We denken zo de beste oplossing te hebben gevonden en hopen op ieders begrip. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *