Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Het verslag van de jeugd viswedstrijd Dorpsfeest Santpoort staat online.
Het was wederom een groot succes.

Vissen is weer helemaal in bij de jeugd dat blijkt wel uit de grote opkomst bij deze wedstrijd. Maar liefst 46 deelnemers hadden zich gemeld bij de inschrijftafel.

clock De meest kinderen hadden er zo’n 4 a 5 weken vakantie opzitten dus een beetje actie was wel welkom.
Net als alle vorige jaren werd er gevist in twee catagorien namelijk van 6 jaar tot 10 jaar en van 11jaar tot en met 15jaar. Er waren voor de winnaars mooie bekers in het vooruitzicht gesteld door de feestcommissie van de Santpoortse feestweek
Het bestuur van de hengelsportvereniging Velsen had voor de winnaars ook nog eens mooie visartikelen beschikbaar gesteld waaronder visparasols, aluminium schepnetten , twee vaste hengels en nog een aantal visstoeltjes welke de winnaars naar keuze mochten uitzoeken.

Het weer leek goed en om 09.00 uur werd het startsein gegeven. Al snel werden de eerste vangsten doorgegeven aan de medewerkers van de Hsv Velsen. Helaas begon het opeens te regenen maar dat was na een kwartier wel zo goed als over en de vangsten gingen steeds beter lopen. Het was ouderwets gezellig mede door de grote groep aan ouder en grootouders. clock

clock clock

Medewerkers van de Hsv Velsen brachten tussendoor drinken en ijsjes rond om de moed erin te houden.
Om 11.00 uur heteindsignaal en kon de einduitslag bekend worden gemaakt.
In de jongste groep werd Mark v Slooten winnaar met 10 vissen, tweede was Jay v Zeelt met 7 vissen en derde Dennis Zuijderduijn eveneens met 7 vissen. Deze jongens mochten een beker en een visprijs uit handen van onze voorzitter ontvangen en natuurlijk de felicitatie’s dan door na de fotoshoot voor het nageslacht.

In de oudste groep was Lorenze v Os de gelukkige winnaar met 14 vissen. Deze jonge heeft al enkele jaren laten zien dat vissen hem in het bloed zit. Tweede was Cas Hartog met 7 vissen dan hadden Rick Michelsen, Rodney Luiten en Camil Krijnen ieder 2 vissen maar vielen toch ook nog in de prijzen. Ook zij ontvingen de beker en visprijs uit handen van de voorzitter en natuurlijk ook de felicitatie’s even een foto voor de site en gedaan was het met de pret. 

foto’s prijswinnaars (willekeurige volgorde)

clock clock

 

clock clock

 

clock clock

Dank aan de hr Noordzij en zijn hulptroepen. Zij hebben het ook dit jaar weer hun medewerking verleend aan het slagen van deze leuke visdag.

Dank feestcommissie Santpoort en dank Fa Hermans voor u bijdrage aan deze fijne visdag.
De winnaar is de jeugd proficiat blijf vooral vissen en neem eens een vriendje mee.

Zie ons fotoalbum voor de overige foto’s van deze wedstrijd.  

De Goudvis   

                                              

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *