Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

 

Het bestuur heeft vergaderd over het voort bestaan van het vereniging blad. Wij hebben overwogen om in de toekomst naar een digitale pagina op de site van de HSV Velsen te gaan. Deze verandering, geeft voor het kleine aantal mensen dat de vereniging leidt. minder werkzaamheden en wij zullen gaan besparen op de kosten van het blad.

Het geld dat wij besparen willen wij investeren in het uitzetten van extra vis. Dit is een wens van een flink aantal leden. Tevens zullen wij proberen extra adverteerders op de site te gaan werven en zodoende meer aandacht aan het sportvissen te geven.

Heel veel leden zijn digitaal te bereiken indien zij hun e-mail adres hebben bekend gemaakt. De vereniging kan dan periodiek een nieuwsbrief naar uw mailbox verzenden om zodoende u op de hoogte te houden van bestuurszaken en activiteiten.

Wij willen graag uw mening als lid van hengelsportvereniging weten, maak daar dan ook a.u.b. gebruik van. U kunt uw mening direct op de site bekend maken door rechtsboven op de site de enquette in te vullen of te bellen met het secretariaat, schrijven mag natuurlijk ook. Wij willen een goede beslissing nemen over de toekomst van de vereniging en daar bent u een belangrijke speler in.

Het bestuur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *