Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Als je even niet naar de waterkant kan en niet kan gaan vissen kun je altijd online genoeg content vinden om je te vermaken en meer leuke en nuttige informatie vinden over het vissen. Ik deel hierbij enkele tips die ik online volg , lees en doe.

Roofmeister
De naam zegt het al, het gaat over Roofvissen. Hele interessante video’s waarbij de roofmeisters mee gaan met diverse grote namen in de sportviswereld op zoek naar Roofvis. Echte leerzame en leuke video’s
https://www.youtube.com/channel/UCSPyLKn7pKI2ldkxfh2OEOwDaniël Weyers
Bekend van VisTV. Daniël gaat wekelijks op pad met de hengel en vist op verschillende vissoorten. Altijd met een duidelijke uitleg en veel informatie. Vaak gaat hij met vrienden of zijn vriendin op pad om de leuke visavonturen te beleven. Ook onderhoud hij zijn aquarium en deelt daar ook regelmatig video’s van.
https://www.youtube.com/user/TheDutchfishermanVis Technische Dienst
Deze jongens zijn de meesters van het vissen op roofvis met verschillende technieken. Zij hebben onder andere de finesse technieken (Carolina , Texas, etc, etc) naar Nederland gehaald. Ze delen zeer informatieve en leuke content waar je veel van kunt leren. Echt een must see.
https://www.youtube.com/user/MegaWallemRaven
Naast een zeer goede en sucesvolle webwinkel heeft Raven ook vaak interessante artikelen met tips en technieken. Overigens hebben ze ook een eigen Youtbue kanaal met interessante videos:
https://www.raven.nl/blog/category/tipstechnieken/

KWO karpervissen
Ben je fanatiek karpervisser? Dan is KWO echt onmisbaar. Zeer veel informatie en videocontent over het karpervissen. Wil je toegang tot alle content? dan dien je wel lid te worden voor € 5,40 per maand. Overigens kun je 14 dagen gratis lid worden om te kijken of het iets voor je is.
https://www.karperwereld.nl/over-kwo/

Sportvisserijnederland en SportvisserijMidwestnederland
Actuele informatie over onze sportvisserij. Ook artikelen met zeer nuttige informatie.
https://www.sportvisserijnederland.nl/
https://www.sportvisserijmidwestnederland.nl/

Visdeurbel
Vissen zwemmen ieder voorjaar vanaf de Vecht, via de Oudegracht en de singels, naar de Kromme Rijn. Dwars door Utrecht heen, op zoek naar een plek om eitjes te leggen en zich voort te planten. Soms moeten ze lang wachten bij de Weerdsluis, omdat de sluisdeuren in het voorjaar niet vaak open gaan. Daar is de visdeurbel voor bedacht zie:
https://visdeurbel.nl/

Games
Er zijn ook diverse games beschikbaar op je mobiele telefoon. Het haalt het natuurlijk niet bij het echt vissen maar het is een leuk tijdverdrijf. Ik zelf speel “Lets Fish” een spel waarbij je mee kan doen met competities , wedstrijdjes en dagelijkse doelen moet halen.
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.tensquaregames.letsfish&hl=nl&gl=US

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *