Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen


Bob van der Woude is onze nieuwe voorzitter van Hengelsportvereniging Velsen. 

Bob: Al een aantal jaar ben ik betrokken bij Hengelsportvereniging Velsen voor het beheer en onderhouden van de website. Vroeger was ik een fanatiek visser maar de laatste jaren is dat wat minder geweest. Dankzij het beheren van de website ben ik altijd nog betrokken geweest bij de sportvisserij en onze vereniging. De laatste 3 jaar heb ik het vissen weer opgepakt en ben weer steeds vaker te vinden langs de waterkant of vis ik vanaf mijn boot.

We zoeken al iets langer dan 2 jaar een nieuwe voorzitter maar dat wilde niet vlotten. Helaas, want we hebben een leuk klein team met vrijwilligers die allemaal zeer betrokken zijn en zich voor 100% inzetten voor de vereniging. Chris Johansen heeft de afgelopen 2 jaar de extra taken als Interim voorzitter op zich genomen, waarvoor onze dank! Nu heb ik mij beschikbaar gesteld als voorzitter en ben door alle bestuursleden hartelijk ontvangen en gekozen als nieuwe voorzitter. De proefperiode is een jaar voor beide kanten.

Hoewel Corona momenteel nog ons dagelijks leven beïnvloedt en zo ook invloed heeft op vergaderingen en bijeenkomsten hoop ik dat we snel weer bij elkaar kunnen zitten voor de zaken in en rondom het sportvissen in Velsen. Uiteraard zitten we niet stil en lopen de acties gewoon door. Laatst hebben we bijvoorbeeld nog 300KG aan Zeelt uitgezet in de wateren van Velserbroek om de visstand en het plezier voor onze leden en andere sportvissers te verbeteren.

Ik hoop dat iedereen met plezier en in goede gezondheid lekker kan gaan vissen. Tot langs de waterkant of wellicht een keer bij onze ledenvergadering!

B. van der Woude

2 Responses to Nieuwe voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *