Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Lucas Achterbosch is tijdens de buitengewone Algemene Ledenvergadering op 23 april 2018 verkozen tot de nieuwe voorzitter van Hengelsportvereniging Velsen.  Hij volgt hiermee Han Oomen op die helaas vanwege zijn gezondheid het voorzitterschap niet kon voortzetten.

 

Lucas: Een aantal leden van het bestuur van HSV Velsen heeft mij benaderd met de vraag of ik beschikbaar ben als voorzitter. Ik heb positief geantwoord en op 23 april 2018 heeft de benoeming plaatsgevonden.

De sfeer binnen het bestuur is goed en de overige bestuur- en commissieleden zijn enthousiast en deskundig.
De uitdaging blijft bij vissport om met zo een individuele sport ook het verenigingsgevoel bij de leden wakker te maken. Ook het aantrekken van de jeugd en vrouwen als ledengroei voor HSV Velsen is een belangrijke zaak om de vereniging levensvatbaar te houden.

Ik doe hierbij een oproep aan alle leden en belangstellenden om ideeën in te brengen.Samen met steun van de Federatie zullen we bezien welke acties op touw worden gezet om de toekomst zeker te stellen. Hierbij is in elk geval de geruststellende gedachte dat de visser heerlijk ontspannen, genietend van de natuur, zijn hengel uit kan gooien. Dat is en blijft de eerste zorg van het bestuur.

In het verleden heb ik verschillende maatschappelijke functies binnen de Velsense gemeenschap uitgeoefend en daarmee bestuurlijk ervaring opgedaan. Daarmee wil ik mijn steentje bijdragen voor de toekomst van onze vereniging.

De voorzitter
Lucas Achterbosch

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *