Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

 

YES!!! We mogen Nachtvissen

 

 

 

Hengelsportvereniging Velsen heeft toestemming van de gemeente Velsen om onze wateren genoemd in het visboekje in te brengen in de landelijke lijst van viswateren . Alle vissers die gebruik willen maken van het nachtvissen, derde hengel of gebruik willen maken van een tentje moeten zelf zorgen dat zij de nodige hologram stickers op hun vispas verkrijgen middels een aanvraag bij Sportvisserij Nederland. Klik hier om het online aan te vragen.

We hebben vandaag de mensen van Mid West federatie op de hoogte gesteld dat per 1 juni 2013 tot en met 31 december 2013 de wateren beschikbaar komen. Zij zullen de mensen van het controle systeem ( boa’s ) in kennis stellen dat deze wateren ingebracht worden om mis verstanden te voorkomen bij controle.

De gemeente Velsen wil medio september een evaluatie met het bestuur van hengelsportvereniging Velsen over de ingebrachte wateren. Indien er problemen zijn of zijn geweest is het mogelijk dat we een kleine selectie van wateren defintief in mogen brengen, maar dit heeft alles te maken met de mogelijke verstoringen die zich in die periode tot september voordoen. Hierna kunnen wij het visboekje van de juiste iconen laten voorzien ( dit zal dan een bijlage worden voor 2014 ).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *