Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

 

Op ons viswater met name het Maanbastion wordt aan het einde van de vis sessie de vangst in bewaarzakken meegenomen door een groep vissers. Dit is waargenomen door een ooggetuige welke ook lid is van de HSV Velsen. Met verbazing zag hij dat er zeker 4 karpers werden meegenomen voor welk doel dan ook.

Vis meenemen uit ons viswater is ten strengste verboden gevangen vis dient direct na vangst teruggezet moeten worden in het zelfde water!

Het bestuur en haar medewerkers besteden al jaren aandacht aan een mooi visbestand in Velsen en plannen daar waar de kas het toelaat aankopen van pootvis om de leden te laten mee profiteren van hun inleg aan contributie. Het is van de gekke dat mensen zomaar uit eigen beweging met vis aan de haal gaan ( verkoop of nuttigen). Het mag duidelijk zijn dat dit niet te tolereren is.

Wij zullen extra controle laten uitoefenen door de BOA,s en zelf meer actief gaan controleren. voor heterdaad betrapt worden staat een flinke boete!!
Indien mensen menen dat er verdachte zaken aan de hand zijn bel dan met het secretariaat, zij zullen actie ondernemen naar BOA en politie. Indien er leden bij betrokken zouden zijn worden die direct geroyeerd! Verder zullen wij er zorg voor dragen dat zij niet meer in het bezit van een vergunning kunnen komen.

Uw bestuur HSV Velsen

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *