Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

 

Jeugdviswedstrijd dorpsfeest Santpoort 2014

 

Zaterdag 9-8-2014:

Het jaarlijkse vis evenement aan de Santpoortsedreef stond wederom op de activiteitenlijst van de harddraverijvereniging. 28 jonge deelnemers hadden zich gemeld aan de waterkant en na het gratis inschrijven konden zij een plek naar eigen keuze zoeken om alvast hun vis spullen uit te loden en peilen.
 

 

 

Zoals gewoonlijk werd er gevist in twee categorieën namelijk: 6-10 jaar en 11-15 jaar. In beide leeftijd groepen is er een eerste, tweede en derde plaats om te winnen met de daaraan gekoppelde prijzen. Deze wedstrijd werd weer begeleid door de mensen van de HSV Velsen te weten de Hr. L Noordzij, de Hr. N Noordzij, de Hr. Oomen en de Hr. C Johansen en masterspreker de Hr. H Voorting die deze ochtend via de microfoon de wedstrijd ludiek aan elkaar kletste.

 

Als toezichthouder van de harddraverij was de Hr. H Wieleman aanwezig om vast te stellen dat een en ander goed zou verlopen om vervolgens op het einde de prijs uitreiking voor zijn rekening te nemen.
 
Om 09.00 uur werd het startsein gegeven en al vrijwel direct werd de eerste vangst gemeld, dit gaf alle vissers een enorme kick.  Velen werden bijgestaan door een persoonlijke assistent vaak de vader of Opa die dachten dat zij van toegevoegde waarde zouden zijn maar de vissertjes moesten zelf de vis op het droge brengen, maar toch ..een goed assistent is soms goud waard.

 


 
Het weer was redelijk tot aangenaam te noemen en gaande weg kwamen er signalen dat sommige vissers wel heel erg hun best hadden gedaan met het binnen halen van de vis.

 

Na zo’n 45 minuten kwam Oom Leen met een verkoelend drankje voor de deelnemers en na nog eens een half uur deed hij nog eens de ronde met ijsjes, dit valt altijd goed in de smaak bij de jeugd en houdt de moed er goed in.
 
Om 11.00 uur klonk het onverbiddelijke eindsignaal. Onze speaker man bedankte alle aanwezige en in het bijzonder de deelnemertjes. De wedstrijdlijsten werden gecontroleerd door een deskundige commissie om vast te stellen wie er in de prijzen was gevallen.

 


 
Uitslag jeugd 6-10 jaar:

1.    Lisa johansen met 35 vissen
2.    Joep molenaar met 17 vissen
3.    Bas Koene met 12 vissen.

 

Uitslag jeugd 11-15 jaar:
1.    Max van Slooten met 63 vissen
2.    Dijeno ????         met 28 vissen
3.    Jan v Zonderen  met 10 vissen

 

 

De prijswinnaars van de viswedstrijd 2014. Gefeliciteerd allemaal!!

 

Allen bovengenoemde ontvingen uit handen van de Hr. Wieleman een mooi bokaal en als extra cadeau een prachtige hengel van zo’n 5 meter en natuurlijk een foto shoot voor het nageslacht en de eeuwige roem.  Als laatste mocht Max van Slooten de Aart Aarts wisseltrofee ontvangen wederom uit handen van de Hr. Wieleman. Max mag een jaar deze trofee op zijn kamer bewaren om deze daarna weer aan de wedstrijdleiding beschikbaar te stellen voor de wedstrijd van 2015.
 

Max van Slooten, de winnaar (met maar liefst 63 vissen!!) van de wisseltrofee Aart Aarts

Wij willen de organisatie van de harddraverij , de HSV Velsen, de speakerman  en aanwezige fotograaf namens de ouders en deelnemers bedanken dat zij weer eens ouderwets gezellig hebben kunnen vissen.

 

Bekijk hier het complete foto album van de viswedstrijd 2014
 
Groeten van de Goudvis

 

 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *