Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

(bron IJmuidercourant)

Een hengeltje uitgooien bij de sluis. Henk Castricum kan het nog. Maar liefst twee, al wordt het hem wel steeds moeilijker gemaakt om op de sluis te vissen. Er komen hier steeds meer hekken.
Tot twee maanden geleden kon ik nog op het ‘ganzeneiland’ vissen, maar dat is afgehekt. Op de landtong kan het wit zien van de ganzen. Maar ook zwart van de vissers.

Daar staan sinds twee maanden hekken. Dus kan ik er niet meer komen”, zegt Castricum. Afkomstig uit Castricum en daar ook geboren. Echt waar. Een agent hield me een keer aan en geloofde niet dat ik Castricum uit Castricum was. Moest ik mee naar het bureau. Zeevisser Henk Castricum vist graag met de auto vlak bij zich.Ik heb last van een hernia en kan niet te ver lopen. En als het regent, kan ik lekker schuilen in de wagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *