Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Guide for Fishing maakt het direct boeken van vistrips mogelijk: op www.guideforfishing.com kunnen sportvissers alle vistrips voortaan op één plek zoeken, vergelijken en boeken. Onze diensten zijn kosteloos voor sportvissers. Voor aanbieders is het aanbieden van hun diensten gratis, een commissie hoeft alleen betaald te worden bij succesvolle boekingen. Wij zorgen voor de ontwikkeling van onze geautomatiseerde website, professionele marketing en de betalingen. Iedereen kan zich voortaan dus volledig focussen op het visgedeelte.

Het is vaak moeilijk voor toeristen/sportvissers om een vistrip te organiseren, voornamelijk wanneer ze op reis zijn. (Vergunningen? Lokale regels? Waar kan ik een boot huren of een visgids vinden?) Visgidsen/aanbieders moeten veel tijd en geld steken in het adverteren van zichzelf. Het in contact brengen van mensen, dat is waar het bij Guide for Fishing om draait!

Wilt u een vistrip boeken? Uw vaardigheden verbeteren met hulp van een expert/visgids? Kijk dan snel op onze website www.guideforfishing.com 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *