Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Het is bijna zover! De vakantie staat eindelijk voor de deur. Gelukkig zijn de maatregelen dusdanig versoepeld dat we lekker op vakantie kunnen en kunnen genieten van een hapje en drankje op het terras. Een aantal landen staan nog op oranje maar we hopen dat dit snel naar geel zal veranderen zodat iedereen naar de geboekte bestemming kan.

Natuurlijk neem je je hengel en visspullen mee om lekker te gaan vissen. Ga je in Nederland vissen? Dan kun je heel makkelijk zien waar je mag vissen en wat je nodig hebt en wat de regels zijn voor een bepaald water. Je kunt dit zien via www.visplanner.nl of download de app op je telefoon. Als.een water donkerblauw gekleurd is mag je er vissen met de kleine en of de gewone vispas. Indien een water bruin gekleurd is mag je er alleen vissen mlals je lid bent van een betreffende vereniging. Indien een water niet gekleurd.id mag je er iets vissen. Heel simpel dus!

In het buitenland moet je zelf goed nagaan wat de regels zijn. Dat is per land erg verschillend en kan zelfs per regio verschillend zijn. Onze Nederlandse vispas is daar in elk geval niet geldig! Indiën je op een camping staat weet de receptie meestal wel waar je een vergunning kunt halen. Ander kun je het navragen bij de VVV (toesistinformatie), hengelsportwinkels of gemeente.

Ga in elk geval goed voorbereid op pad dat voorkomt problemen en of boetes.

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie toe en natuurlijk mooie vangsten!

Indien je een mooie vangst doet dan zien wij die graag tegemoet en kun je insturen via ons formulier https://www.hsvvelsen.nl/vangst-meldingen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *