Regen, wind of mist, Velsen vist!
  
  
Delen

Bron: SportvisserijMidWestNederland

Dit evenement wordt georganiseerd door Sportvisserij MidWest Nederland.

Uiteraard is vissen niet alleen voor mannen, boys en kerels! En dat gaan we met elkaar laten zien op zaterdag 25 september bij De Watergeus in Spaarnwoude tijdens de DamesVISdag…

Te veel en te vaak wordt onterecht gedacht dat sportvissen een echte sport is voor mannen. Niets is minder waar. Steeds meer vrouwen ontdekken dat vissen meer is dan vangen. Dat blijkt niet alleen uit een toename van het aantal verkochte VISpassen aan vrouwen, ook hebben visvrouwen een eigen tv-programma op RTL.

Tijdens de DamesVISdag is het niet alleen gezellig, ook worden er verschillende clinics gegeven. Zo is er een karperclinic, roofvisclinic, vastestok- en voerdemo clinic, vliegvisclinic, feedervissen en werpclinic én een visvangst-fotografie clinic…Uiteraard wordt er ook met elkaar gevist tijdens de clinics en houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

Kan je niet vissen of heb je het nog nooit gedaan? Ook dan kan je komen en kennismaken met de sportvisserij, samen met jouw vriendinnen. Gewoon een leuke dag beleven, lekker lunchen en het is nog gratis ook!

Klik hier om naar de website van Sportvisserij MidWest Nederland te gaan en je in te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *